SEO оптимизация - грижата за Вашия сайт

SEO оптимизацията ще помогне на сайта или електронния Ви магазин да се индексират по-добре, да бъдат по-лесно откриеваеми в Google,  и да се задържат на челни позиции при търсене. Оптимизираме максимално кода на сайта, структурата на текстовете в него, вътрешните и обратните връзки за максимално добри резултати.  Ако имате вече съществуващ сайт или електронен магазин, може да се свържете с нас и да Ви помогнем да популяризирате бизнеса си и да достигнете до повече потенциални клиенти. 

Какво Ви предлагаме като SEO оптимизация?

 • Подробен одит на уеб сайт – проверка на актуалното състояние на сайта и присъствието му онлайн и интегриран подход на оценяването на функционалността чрез технически одит, одит на съдържанието и изследване на конкуренцията.
 • план за оптимизация на уеб сайта
 • Стъпки към оптимизация на уеб сайта
  • On page оптимизация – работа със съдържанието и правилното му структуриране. Оптимизиране на H тагове, title и description. Добавяне на релевантни ключови думи в структурата на страницата, която се оптимизира. Изграждане на вътрешни връзки вътре в сайта – т.нар. вътрешен линкбилдинг. Валидиране на кода на сайта. Уникални и интересни страници за грешка (404). Генериране на файл robots.txt – настройване на гугъл роботите как да обхождат сайта Ви. Играждане на карта на сайта – sitemap.xml – спомага на обхождащите роботи да се ориентират в интернет сайта Ви и да се спести възможно най – много от краулинг бюджет. Изграждане на канонични url адреси от типа <link rel =” cannonical” href = “yoursite.com”> за предпазване от вътрешно и външно дублиране на съдържанието на страницата, която се оптимизира. Внедряване на микродата по schema.org – подобробно описване на различни страници в сайта – например за рецепти, продукти, статии, събития, полезна информация и много други. Така съдържанието излиза структурирано и достатъчно добре обяснено, за да може обикновеният потребител да кликне върху съответния линк.
  • Off page оптимизация – работа извън рамките на уеб сайта, изграждане на обратни и най – важното релевантни връзки от сайтове с тематика, близка или еднавка до тематиката на вашата интернет страница. Съществуват много и различни начини за изграждане на връзки – било то, чрез интервю за медия, публикуване на интересна информация в конкурентен сайт, писане на интересни коментари, създаване на вайръл съдържание и др. 
  • Подобряване скоростта на сайта – оптимизиране на изображенията, премахване или оптимизиране на ненужните CSS и JavaScript файлове, пречещи на светкавичното зареждане на съдържанието, компресиране на структурните компоненти, настройване на кеша на браузъра, оптимизиране на базите данни.
 • 24/7 ежемесечна поддръжка на оптимизация на сайта
 • надежден и сигурен хостинг – доверяваме се единствено и само на доказани хостинг компании с добър и мигновен съпорт, предпазване от DDoS атаки, осигуряване на надежден SSL сертификат за сигурност (нужен е за онлайн магазини и сайтове, събиращи потребителски данни или данни от кредитни карти).
 • позициониране в социалните мрежи – изготвяне на стратегия, подбиране на аудитория и възможност за създаване на рекламна кампания, с цел достигане до голям брой потенциални клиенти на бизнеса Ви.
 • content marketing – маркетинг чрез съдържание.
 • Google My Business – бъзнесът Ви ще се показва в листинга на google, като това е сигурен сигнал, че Вие сте реален и съществуващ бизнес. Услугата за регистрация на бизнеса Ви в този листинг е БЕЗПЛАТНА, но в някои случаи е нужен компетентен специалист за качественото обработване и присъствие в листинга.

Защо да избера фирма занимаваща се със сео оптимизация?

Причините да НЕ се захванете само с оптимизацията на сайта си, а да не се доверите на фирма са много:

 • Стремежът Ви за бързо достигане до челните места при релевантни търсения. Така Вие сте на крачка от това да получите наказание от търсещите машини и да провалите общото представяне на сайта. SEO оптимизацията е процес, за който са нужни време и търпение – понякога за да достигнете до началната страница на търсачката са нужни между 6 и 12 месеца, в зависимост от заделения бюджет за оптимизация и конкурентната ниша.
 • Използвате стари методи на оптимизация. С постоянната промяна в алгоритъма на търсещите машини – методи, които са действали преди една година, вече може да не оказват никакъв ефект върху сайта. Опитните сео оптимизатори са винаги в крак с тенденциите и избират най – релевантните методи за оптимизиране на сайта Ви.
 • Липса на технически компетенции. Ако нямате нужните технически познания за работата и процесите на оптимизация, НЕ се захващайте по никакъв начин с това. Рискувате да навредите на уеб сайта, а и така да се стигне до фатални последствия.
 • Липса на стратегия за оптимизация. Ако липсва цялостна и добре обмислена стратегия за оптимизация на уеб сайта вероятността да не побмръднете от текущата си позиция, а дори и да вървите назад в класирането. За всичко това е нужно да използвате познанията и компетенциите на сео специалист.